Στην Oshadhi, που σημαίνει «φαρμακευτικά φυτά» στα σανσκριτικά, αγαπάμε πολύ τη φύση και ο σκοπός της εταιρίας, που βρίσκεται στα όρια του Μέλανα Δρυμού στη Γερμανία, είναι να προσφέρει τις ιδιότητες των θεραπευτικών φυτών, απ’ όλον τον κόσμο σε όλον τον κόσμο,  στην πιο αγνή τους ενέργεια, με τη μορφή αιθερίων και φυτικών ελαίων, hydrolats. H Oshadhi  ιδρύθηκε το 1990 από τον Dr Malte Hozzel, διεθνούς φήμης αρωματολόγο, ο οποίος ταξιδεύει σε όλη τη γη, σε ένα κυνήγι θησαυρού, για να βρει τους παραγωγούς που θα εμπλουτίσουν τη μεγάλη συλλογή μας.

Η εταιρία εστιάζει στην ποιότητα, την οποία εξασφαλίζει με διαρκείς ελέγχους, όντας κοντά στους παραγωγούς, συγκεντρώνοντας μοναδικά έλαια απ’ όλον τον κόσμο, τα οποία διατηρούνται σε ιδανικές συνθήκες κι εμφιαλώνονται προσεκτικά και με το χέρι στις, οικολογικά χτισμένες, εγκαταστάσεις της.

Τα πολυτιμότερα έλαια στον κόσμο, διαδεδομένα ή σπάνια, εντυπωσιακά ή ταπεινά, γνωστά ή άγνωστα, ενώνονται σε μια αρωματική αλυσίδα που δένει τόπους και ανθρώπους και ξυπνά αισθήσεις κι αναμνήσεις